Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2022, 22:57
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Z tego co wiem to nie będzie zarabiał kokosów. Co do słów Pasiecznego - widocznie inaczej od Ciebie oceniają jego przydatność sportową i dla nich jest odpowiedni w stosunku do ceny i roli, jaką ma w drużynie spełniać. Meczów Ondraska w Norwegii nie widziałem, więc ciężko, bym formę oceniał, choć same statystyki jakie są każdy widzi.

Czekam jak się rozwinie sytuacja z Forbesem - jeśli odejdzie, to podpisanie Ondraska jako uzupełnienie składu wg mnie się broni, "na papierze" oczywiście.
Wytłumacz mi w jaki sposób wymiana Forbesa który strzelił 2 gole w lidze i kilka pierwszoligowcom w PP na 34 letniego Ondraszka który ma gola i asystę w lidze Norweskiej "się broni na papierze". Wymieniamy słabego napastnika na jeszcze słabszego emeryta. Jasne, może wydarzyć się cud i Ondraszek przeżyje u nas drugą młodość, ale na papierze akurat to jest katastrofa. Typowy transfer na "odwal się", żeby kibice nie pyskowali bo Ondraszek fajny, herb całował i kiedyś u nas gole strzelał.
Napastników nie zatrudnia się za charakter tylko żeby strzelali gole. FBF ma tragiczne statystyki, Ondraszek ma jeszcze gorsze...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.01.2022 o godz. 23:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując