Wyświetl pojedynczy post
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2021, 17:50
Nie wiem czy wybrałem odpowiedni temat, ale jak dla mnie jaranie to czy ten czy tamten się rozwinie, czy jeden albo drugi wydobędzie z siebie odpowiednie zaangażowanie na jeden czy drugi mecz jest nużące i sądzę, że się wypaliłem. Kiedyś Stanowski powiedział , że jak poznasz piłkarza od tej drugiej w cudzysłowie ludzkiej strony , to ta magia Ci pryśnie. Może dlatego kibicuje on Barcelonie. Sorry ale te gadki o profesjonalizmie... potem kolega Wojtkowski wjeżdża swoim Mercedesem do salonu fryzjerskiego na Zabłociu ,maluje się na dziewczynę, ładuje alko , a rozmowa z nim powoduje u Ciebie wątpliwość w społeczeństwo. Liczy się wypłata na koncie na czas. Gra taki Popović , grzejesz się na Derby i słuchasz jak to twój grajek jest nabuzowany, dostajesz zimną szmatą w ryj i chodzisz w....iony przez następne kilka dni, ten Popović też powie ,że jest w....iony , że mu przykro , a na drugi dzień siedzi na obiadku z takim Covillo i są najlepszymi kumplami. Sadlok coś tam krzyknie i się w....i , a i tak najważniejsze , że jest duża pensja bo domek w Zielonkach sam się nie wybuduje a to mu zaprząta głowę akurat. Dobrze Gula powiedział , że potrzebuje piłkarzy świadomych tego że to poświęcanie sie 24 godziny na dobę. Jak dla mnie to tego w tej drużynie nie ma . Czar już dawno dla mnie prysł.
Odpowiedz cytując