Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2021, 21:22
Mixu napisał(a):Wyświetl post
Tak się właśnie składa że ostatnie punkty czy to z żydami, Górnikiem, Lechią czy dzisiaj zdobyliśmy po zespołowej akcji.
Poza tym jestem w stanie uwierzyć że jednak ćwiczą jakieś schematy i że na to potrzeba może więcej czasu? Może odrobinę lepszych napastników którzy bardziej pokazują się do gry? A może trochę odrobinę lepszej mentalności i odwagi w rozegraniu? Nie wiem. Ale jest sposób by się przekonać. Dać czas pracować Łysemu, mimo że dzisiaj też miałem dosyć oglądania tego gówna.
Nauczmy się dawać czas trenerom nawet jeśli mamy wcześniej ochotę ich zlinczować..
Z Cracovią - Młyński wyrzuca z autu między dwoma piłkarzami pasów, Skvarka pociągnął z piłką i podał do nieobstawionego Yeboaha.
Z Lechią - dośrodkowanie w punkt Hugiego kończy nieatakowany Frydrych. Dziś to samo.

Nie ma gry zespołowej, podania są głównie do tyłu i w bok. Nikt nie wychodzi na wolne pole.
SFG wykonuje Skvarka, niemal wszystkie kończą się na pierwszym obrońcy rywala. Jedyne zagrożenie to indywidualne przebłyski, które zdarzają się raz na kilka meczy.

Nie ma gry Guli, jest gra na alibi. Leżą absolutne podstawy jak ustawienie formacji i wychodzenie na pozycję. Mija runda, a wyglądamy w sumie tak samo źle.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując