RAF napisał(a):

|
Klub Wisła Kraków płynie prosto na zderzenie z górą lodową (jakim będzie spadek) i de facto jesteśmy bez kapitana, prezesa, który ma doświadczenie w piłkarskim biznesie. Który umiałby nakreślić, przygotować jakiś plan i potem, po zgodzie właścicieli, wdrożyć go w życie. W mojej ocenie robienie prezesem brata właściciela nie ma nic wspólnego z profesjonalnym prowadzeniem klubu. Przecież ten człowiek zanim trafił do Wisły nie miał żadnego doświadczenia w prowadzeniu piłkarskiego klubu kalibru Wisły. To czego my oczekujemy? A jak przeczytałem 13 października że prezes powiedział ze wielu prezesów Ekstraklasy zazdrości nam napastników to już chyba nie mamy wątpliwości czemu jesteśmy tu gdzie jesteśmy.
|
Ja tylko pragnę przypomnieć, że w tej kolejce awansowaliśmy z 14 na 13 miejsce i nadal mamy 5 punktów przewagi nad 15 Termalicą. Spadają zespoły 16-18
Kołowrotek trenerski to jest absolutnie najgorsze co się nam przytrafiło i wydaje mi się, że dopóki nas BBT nie przeskoczy w tabeli to następna zmiana się wydarzy.
Miejmy nadzieję, że 19 grudnia nadal będziemy przed Słonikami.