Wyświetl pojedynczy post
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2021, 19:10
Raffaello89 napisał(a):Wyświetl post
Nie masz lepszego kandydata, albo słusznie go nie podałes, bo w twoim stylu zacząłbym go punktować (oczywiście rozmawiamy o kimś w zasięgu Wisły).
Weź się zdecyduj, bo jaja to pokazałem w momencie gdy nie złapałem się na twoją przynętę.

Mam ci podać trenera, a co ja jestem Pasieczny? Jakbym pogadał z kilkoma kandydatami to bym kogoś wybrał, jak na razie mi za to nie płacą, tylko Pasiecznemu.

Raffaello89 napisał(a):Wyświetl post
Tak pozbył sie kilku zawodników i w ich miejsce sprowadził kolejny szrot w postaci Mawutora (testował go w klubie kilka tygodni) i Tima Halla ( aprobował tego zawodnika twierdzac ze zna jego umiejetnosci z ligi slowackiej). Reszty nie chce mi sie juz komentować.
Tim Hall nigdy nie grał w lidze słowackiej, a Mawutor nie był na testach.

Rzeczywiście już czas zakończyć te komentarze.

maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Nie liczyłbym na to. Kolega ma podobne podejście jak wolfy. "Wyjebać trenera, bo będzie gorzej!" A kogo zatrudnić? Później będziemy się martwić. Ewentualnie "kogokolwiek, kto nas poukłada/zna ligę/dopasuje grę do piłkarzy". Takie .......enie, żeby nic sensownego nie powiedzieć.
Twoje .......enie za to jest bardzo sensowne. Ja tu nic nie piszę o zwalnianiu Guli, niech sobie go zwalniają albo nie, osoby, które go zatrudniły.

Więc co ja mam ci tu rzucać nazwiskami trenerów i zagwarantować, że zrobią lepszy wynik niż Gula? To byłyby dla ciebie piierdolenie z sensem? Mam napisać, że przyjdzie Iksiński i zrobi to i tamto i będzie to miejsce i taki wynik? Wolne żarty
Odpowiedz cytując