Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2021, 22:55
Ale czy na serio można być zaskoczonym z kolejnej porażki?

Ja już wiele miesięcy temu pisałem do czego prowadzą pozorowane działania z których większość kibiców piała z zachwytu (kilku propagandzistów wiedziało jak poprowadzić narrację). Zastosowano typową spychologię - ,,to nie my, to oni".

To czy udającym trenerem będzie Adrian, Artur, wujek Jurek, Kaziu czy Jakub to nie ma znaczenia.

To czy wywalą kilka wkładów koszulkowych, a w ich miejsce przyjdą kolejni przebierańcy, to też nie ma znaczenia.

Nie zrobiono prawdziwego resetu, nie dokonano przez trzy lata oczekiwanych działań - większość piała z zachwytu, gdy zmieniano nazwy.

Ja już wtedy pisałem - nie tędy droga.

Ludzie, którzy przez lata działali na szkodę Wisły nie powinni mieć nic do powiedzenia w nowym rozdaniu. Niestety okazało się, że nowe rozdanie po trzech latach jest fikcją.

Pozoranci na boisku, trener amator, prezes figurant, zagubiony i nieudolny zarząd i liczni klakierzy broniący tej szopki.

Tak to można określić.

W obecnej Wiśle, a tym bardziej w TS-ie i w tych organizacjach zmieniających nazwy nie ma ani jednej osoby do której można mieć zaufanie, że celem jest odbudowa Wisly.

Nie ma. Jeśli ktoś nawet taki był, to szybko został sprowadzony na ziemię.

Widać po efektach.

Pozoranci na boisku są składową wielu błędów czy świadomych działań na górze.
Odpowiedz cytując