|
Wolfy to by nawet Waldka Fornalika zwolnił.
Szybkie efekty zazwyczaj krótko trwają. Stolarczyk był fajnym trenerem a skończyło się.tragicznie. W kadrze ograł ostatnio Niemców wysoko ale wcześniej przegrał z Izraelem. Miałem nieprzyjemność oglądać ten mecz i gdybym mógł to zabrał bym mu po nim licencję.
Hyballa miał jeden pomysł na grę. Pomysł ten został szybko rozczytany. Fajnie jak jeden boczny obrońca asystuje drugiemu bocznemu w "normalnej" akcji. Czy to jednak nie nasuwa myśli czy aby przypadkiem nie zabezpiecza nam tyłów goła dwójka stoperów?
Ja nie broniłem żadnego z tych trenerów (nawet Stolarczyka którego darzę wielką sympatią).
Uważam, że Guli należy się czas. Drużyna nie wygląda tak źle jak za schyłkowego Stolarczyka, Skowronka czy Hyballi. Cały czas mam wrażenie, że mogą pójść do przodu. Dajemy przeciwnikowi fory bo gramy czterema dzieciakami a mimo to nie wyglądamy gorzej od takiej Jagielloni, Zagłębia, Cracovii, Warty, Wisły Płock itd.
Co więcej wątpię aby jakiś inny trener wykrzesał więcej z Klimenta, Skwarki, Plewki, Sadloka, Szota, Szoty, itd...
|