Wyświetl pojedynczy post
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2021, 20:28
Dla mnie jest dziwne dlaczego nie ściągniemy 3-4 piłkarzy ale coś wnoszących do drużyny na których można zbudować trzon drużyny. Chyba ze trio po całkowitym wyciągnięciu klubu na prosta planują go sprzedać co pisałem z rok temu, albo nie mam pomysłu.

Wiem wiem tacy piłkarze kosztują i za frytki wcale grać nie bedą, ale podam przykład Malmoe. Klub z budżetem Ok 15 mln. E
Wiem więcej ale taki pan X nie kosi tam trawy za 500e na miesiąc i inni pracownicy „cywilni” tez za tyle nie pracują, wiec czy budżety to taka przepaść Licząc wszystko No nie sadze. Natomiast sportowo to już przepaść.
A tam 4 graczy ma wysokie kontrakty reszta gra za frytki.
Dlaczego nasz klub nie idzie w takim kierunku
Po uj nam całe tabuny szrotoviciów Po uj nam ten zaciąg letni który uja dał Po uja nam Kieszek jak jeden stary bolek, jest czy był na kontrakcie Po uja to wszystko Czy nie lepiej zamiast tego zaciągu mieć 2 konkretnych którzy zrobią różnice A resztę obsadzić młodzieżą Napewno byłoby lepiej !!
Przecież trio pali kasą w kominku!!!!
To jak zakupy w markecie, po uja 30 dkg. Szynki którą zjemy ze smakiem jak można mieć kilogram od której wykręca ryja ! No ale jest ilość i na każdą okazje !!

CZY LECI Z NAMI PILOT ?
CZY W KLUBIE JEST KTOŚ KTO SIĘ NA TYM ZNA ?
JA JUŻ MAM DUŻE WĄTPLIWOŚCI!!
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 22.11.2021 o godz. 20:33.
Odpowiedz cytując