Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2021, 12:56
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Niezawodny farciarz:
"Probierz ignorancie wynoś się z Cracovii! 6 przegrane derby z ubeckimi kolaborantami"

Na temat naszej oprawy derbowej:
"Pomijając debilizm towarzystwa w sprawie podpalenia, chciałbym zauważyć, że ta oprawa kwalifikuje się do Sądu. Ona obraża moje - i jestem przekonany, że nie tylko moje - uczucia religijne. Użycie symbolu Komunii Świętej w takim kontekście jest karygodne, a do tego dochodzi napis "wychowani w wiślackiej wierze" - Ok, wierzycie w ZOMO, MO, generała Grubę, waszych ubeckich prezesów itp - to o Was świadczy odpowiednio - ale nie mieszajcie do tego wizerunku Komunii Świętej.
Ja zdaję sobie sprawę, że przy tych ćwierćinteligentach kibicujących ubecko-milicyjnemu towarzystwu to nie jest takie duże zaskoczenie, ale za użycie tego symbolu należałoby ich sądzić i ukarać.
Podobno istnieją księżą im kibicujący. Chciałbym wiedzieć, co oni na to."

"Nie wiem, jaki jest Twój stosunek do wiary rzymskokatolickiej, ale myślę, że każdy normalnie myślący porządny człowiek - nawet niewierzący (z wyjątkiem tych wojujących antykościelnych typów płci obojga dewastujących kościoły itp.) - powinien być tą sektorówką co najmniej zbulwersowany. A dla mnie to jest po prostu profanacja. Z tego co wiem, zgodnie z prawem karalna."

Znów farciarz :
"Oczywiście Kolega ma absolutną rację. Abstrahując już od gts-u, które wraz ze swoimi ubeckimi prezesami walczyło z religią i wiarą katolicką po stronie komunistów i ZSRR a teraz udają patriotów i idealistów bo zmieniła się koniunktura. To niezależnie na jakim stadionie pojawiłaby się podobna oprawa jest ona profanacją i obrazą uczuć religijnych.
Pamiętajmy jedno, że od czasów stalinowskich czyli od chwili gdy gts w isła stała się klubem gwardyjskim i ubeckim jest ona stawiana ponad prawem. Dlatego nic jej nie zrobią."

U nich jest takie szambo w głowach, że cięzko sobie to uzmysłowić jak człowiek w 21 wieku może posiadać typowe cechy jaskiniowca.

Wszystko przekłada sie na ich niedolę. Najważniejszą sprawą są KIBICE czyli największy sponsor klubu, a tych po drugiej stroie Błoń BRAK. Są osobniki człekokształtne z inteligencją 10x mniejszą od szympansa z mentalnością pozostawioną w latach 70tych kiedy prosili o błogosławieństwo Cyrankiewicza. Nawet sam ich prezes pluje na tą hołotę , a pajac probierz pisał wielokrotnie na tłiterze, że tylko niszczą klub Szkoda ogrodnika bo idealnie wpisywal się w ten obraz cyrku, zazdrości, zawiści. Prezes mem, trener mega mem, "kibice" giga memy, historia godna splunięcia... Profanacja JP2 w postaci nazwy stadionu....

Najśmieszniejsze jest to, że klubik, który za wszelką cenę chciał bratać się ze stalinem, honorował Cyrankiewicza jako patronata przy aprobacie judowskiej widowni śmie wypominać czasy okupanta radzieckiego, kiedy cała wiślacka rodzinna mężnie walczyła z systemem. To jest hit, klub antypolski, bez historii, poddający się najpierw hitlerowi bez walki, a potem usilnie starający się o względy stalina ma czelność podważać patriotyczny wizerunek WIŚLACKOŚCI. Wychowani w WIŚLACKIEJ WIERZE to hasło, którego te bezmózgi nie są w stanie zrozumieć. Mamy wspniałą historię, wspaniałe postacie, wspaniałych kibiców, WIŚLACKOŚĆ jest owiana magią, która zawsze zwycięża z parchatym i przebiegłym antypolsim krętaczem. Klub, który winduje w dół Polskę, historię no i oczywiście piłkę nożną.

Ten cały farciarz to nie dość, że imbecyl, to jeszcze mentalny komuch, który zapomniał kartki w kalendarzu wyrwać - idealny pisowiec.

DUMA BYCIA WIŚLAKIEM to coś czego parchate nam zazdroszczą najbardziej, bo sami są ubabrani w łąjnie od 1907 roku...

Odpowiedz cytując