Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2021, 16:19. Brawo Mikołaj
Na razie jeszcze Biegański jest ostrożny na przedpolu, ale nie mam do niego o to pretensji. Zdarzy mu się popełnić błąd niepewnym wyjściem, ale to jest też cena nauki, która przyniesie owoce później. Generalnie to dla mnie był bohaterem Derbów i gratulacje za ten mecz i też ten pucharowy w Tychach oraz pucharowy w Mielcu gdzie na początku też utrzymał nas w grze. Myślę, że pewność w grze na przedpolu przyjdzie z doświadczeniem, wiekiem (Biegański cały czas jeszcze przecież rośnie i ten zasięg ramion, gra w powietrzu będzie jeszcze miał lepsze z wiekiem). Natomiast bryluje w sytuacjach 1 na 1, parę razy świetnie interweniował na linii czy w sytuacjach wymagających dużego refleksu, przewidywania. Nie wypluwa raczej piłek pod nogi napastników. Jeszcze z czasem trochę do poprawy gra nogami ale generalnie od paru meczy widać, że Mikołaj złapał większą pewność siebie i jego forma idzie w górę. Budujące jest, że mamy młodziutkiego bramkarza, który potrafi wybronić nam ważny mecz. Brawo
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując