Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2021, 22:50
Było mówione przed meczem: "nieważne jak, wazne 3 punkty". Tak też się stało, byłem w euforii, tym bardziej, że miałem obawy odnośnie postawy debiutantów derbowych, a było ich aż SZEŚCIU! w pierwszym składzie.

Po pierwszej połowie powiedziałem: KATASTROFA, potem zrobiłem korekte słów "sorry, mamy 0:0, więc nie ma tragedii, powinno być gorzej, a nie jest".

Nie ma co rozwodzić się nad stylem bo to była padlina nad padlinami, ale warto wspomnieć, że Kliment to jakieś 3 półki niżej niż Forbes - kolejny potwierdzony mecz. Wyobraźcie sobie jak słabi musza być: Medved i Beciraj, skoro Kliment jest słabiutki, a i tak lepszy od nich? No i w sumie po wejściu Hugiego, zacząłem doceniać słabizm Klimenta...

Nie mogłem uwierzyć jak to jest możliwe, aby judovia wygrywała KAŻDĄ górną piłkę/wrzutkę w naszym polu karnym w 1 połowie. Wzrost, złe ustawienie? Nosz... ale kij tam, jest wygrana, więc już nie rozdrapuje.

Oby ten jakby nie było SUKCES nie przysłonił oczu padliny jaką gramy. Mam nadzieję, że to zwycięstwo da impuls do lepszej gry.

WISŁA PANY!

===========

Szneka napisał(a):Wyświetl post
Qrwa czyli jednak można? Skvarka Yeboah Młyński Kliment tak grając z Płockiem i Śląskiem nie byłoby tam dwóch porażek.
Skvarka zagrał podobną padakę, a jakby Kliment grał w tych meczach tak jak wczoraj to z Płockiem byłoby 4, a ze Śląskiem 10.

tomytom napisał(a):Wyświetl post
- forumowi fachowcy odsyłający Skvarkę na trybuny
- forumowi fachowcy podniecający się jedną asystą na 3 miesiące....

====

edit:

Czerwo dla pejsa ewidentne po wycieciu Klimenta.. nikt nie wspomnial, a te panienki z drugiej storny juz 3 storny napisałyby jak to ich sedzia skrzywdzil i pomaga rywalowi...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 09.11.2021 o godz. 11:58.

Odpowiedz cytując