Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2021, 13:53
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
dziwie sie, ze nie zauwazasz roznicy miedzy posadzeniem Skvarki na 2-3 mecze na lawce zeby zlapal dystans, ochlonal a systemowym stawianiem na jednego mlodziezowca mniej w skladzie.

Bramka, srodek obrony, prawa obrona, srodek pomocy, lewe skrzydlo.

Serio, jak bedzie jeden mniej to nie bedzie dramatu. Akurat w przypadku Skvarki jak bedzie jeden wiecej to tez nie bedzie dramatu, bo roznicy nie zauwazymy. Jestem nim bardzo rozczarowany, szczegolnie po pierwszych 2-3 meczach, gdzie pokazywal spory potencjal i mozliwosci (i liczby).
Sam pomstuje na Skvarke, ale:
1) nikogo za niego nie mamy, miał grać na tej pozycji Kuba oraz Savic, wcześniej Chuca i Duda który poszedł na wypozyczenie. Przed sezonem wydawało się że mamy bogactwo na tej pozycji a w końcu mamy nieurodzaj. Z 5 zawodników na te pozycję został nam 1.
Zima to pierwsza pozycja do wzmocnienia i myślę że w klubie też o tym wiedzą.

Sam Gula musi być rozczarowany dotychczasową postawa Skvarki

2) Mamy od niego większe wymagania niż choćby od Zukova. A wg mnie to Kazach w tym sezonie kompletnie nic nie daje.

Gdybym ja bym trenerem to w pierwszej kolejności wycofał Skvarke głębiej, a przed nim postawił np na Mlynskiego lub Starzynskiego. Zresztą taki manewr był w Tychach.

Aktualna młodzież w CLJ to po prostu nie poziom esa. Najlepsi poszli na wypożyczenia (Szywacz, Duda, Ćwik, Chmiel). Może na wiosnę kogoś będzie można spróbować (bo siła rzeczy ich poziom wzrośnie wraz z wiekiem), choć na dziś nie robiłbym sobie wielkich nadzieji.
Odpowiedz cytując