Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2021, 11:56
Hermond napisał(a):Wyświetl post
jak dla mnie Młyński porusza się.trochę jak Kryszałowicz na starość. Bez takiej naturalnej zwinności. Starzyński jest dużo zwinniejszy, zwrotniejszy i bardziej dynamiczny. Byłbym bardzo zadowolony gdyby Młyński rozwinął się w takiego Zieńczuka.
Nie można powiedzieć, że młodzież nie ma się.od kogo uczyć bo póki co to mają.jeszcze spore rezerwy.
Ani Szota nie jest na poziomie Urygi, ani Plewka ma poziomie El Mahdouijego ani Młyński/Starzyński na poziomie Yeboaha a o Sobolu czy Wachowiaku nie ma co mówić nawet.
Co do Młyńskiego - zdecydowanie porusza się inaczej, bez takiej naturalnej dynamiki. Ja doskonale pamiętam go z Arki, bo zawsze wyróżniał się właśnie dynamiką i dobrą grą 1 na 1, od dawna się mówiło, że Arka ma bardzo zdolnego młokosa. Byłem bardzo zdziwiony jak się okazało, że trafił do Wisły. Może ta półroczna przerwa spowodowała, że mimo wszystko wypadł trochę z rytmu, że potrzebuje teraz ogrania. Oby to nie była kwestia, że trochę wydoroślał, nabrał masy, podrósł i stracił przez to na dynamice.
Temat o Guli więc dodam, że mam nadzieję, że trener mądrze wyprowadzi go na prostą i z meczu na mecz będzie nas Młyński cieszył coraz lepszą grą. Co tyczy się każdego z młodzieżowców w tym Piotrusia
Odpowiedz cytując