azor napisał(a):

|
Jadczak jest jaki jest, ale w duże mierze gdyby nie jego działania, to najprawdopodobniej dalej byśmy byli we władaniu patoli. Chyba, że dla Ciebie misiu & co są ok? bo tak to delikatnie przemycasz
|
Ksiazeczka jadaczki byla na zasadzie : ktos mi powiedzial , slyszalem ze , itp ... wiekszosc tego chlamu nie bylo niczym poparte , nie jestem za szarakanami , ale orzeraza mnie to ze tsk latwo zwykly frustrat moze manipukowac taką rzesza ludzi , ludzie wlaczcie mozgi a nie wierzcie wszystkiemu co jest w tv i w prasie.....jakby jadaczka apisala ( bo slyszal ) ze szarakany mialy strzelac jak Franz do papieza, albo wymyslili kovidka telewizyjnego ti tez uwierzycie

? Św.Krzys meczenik sie sprzedal do legii bo byla kasa i prestiz reprezentacyjno-pucharowy , a ze mu nie wyszlo , i pogonili przecietniaka gdzie pieprz rosnie to ina sprawa , no chba ze znow teoria spiskowa ze mackiszarakanow byly na szczeblu warszawskim , aaa to przepraszam ,..... sprzedala sie .....a dla fejmu i lepszej pensji , tyle w temacie