Wyświetl pojedynczy post
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2021, 15:27
Drozd, Koalik, inni oderwani od rzeczywistości: kilka(naście) postów wcześniej podałem Wam przepis na zarobienie wielu milionów PLN i to legalnie. Czemu z tego nie skorzystaliście do tej pory? JESTEŚCIE NIEUDACZNIKAMI? BOICIE SIĘ? NIE UMIECIE ZARZĄDZAĆ SWOIM ŹYCIEM?! PRZECIEŻ CO TO ZA PROBLEM SKOMBINOWAĆ MILION CZY DWA NA START? To już chyba można nazwać frajerstwem jak ktoś nie wykorzystuje życiowej szansy, prawda?!

Fajnie się pie.... głupoty jak nie chodzi o swoje pieniądze/decyzje/odpowiedzialność. Przecież to wszystko jest takie proste: wystarczy znaleźć lepszych zawodników, którzy (najlepiej) za mniejszą kasę będą zapi....ć trzy razy lepiej/szybciej/wydajniej. No i zmieniajmy trenera co miesiąc no bo co to za problem te kilka(naście) milionów więcej obciążeń. Najwyżej będą większe długi bo to nie ma znaczenia. Najwyżej się uruchomi grę od nowa i będzie super.

Mam tylko nadzieję, że osoby decyzyjne nie czytają tych głupot albo przynajmniej nie biorą ich na poważnie.

@serek.c2: ja Cię szczerze podziwiam, że - jak w tym kawale o Lenienie co mógł przyp....ić a tylko się dobrotliwie uśmiechał - próbujesz niektórym userom jak dzieciom tłumaczyć podstawy funkcjonowania świata.
Odpowiedz cytując