1q2 napisał(a):

Sytuacja jest mega chujo.wa. Gdyby wcześniej nie było Hyballi i tego całego cyrku na koniec, to spokojnie można by Gulę zwolnić już dziś. Teraz mamy sytuacje gdzie w zasadzie jesteśmy świeżo po wywaleniu, jak się okazało, jednak poje.ba - czyli gruby błąd Trio i teraz znów wywalać gościa po kilkunastu meczach - kolejna ogromna wtopa.
Zatrudniony spokojny trener, z jakimiś tam wynikami, preferujący ofensywny futbol, brak bariery językowej, tyle że to się w ogóle nie sprawdza. W zasadzie można powiedzieć że im dalej w las, tym gorzej.
Czekać na przełamanie? czy przyznawać się do kolejnego grubego błędu i zwalniać?
Ciężka decyzja.
Ja osobiście, po Pogoni, straciłem do niego zaufanie. Jest to do odbudowania, tylko wierzyć mi się nie chce że przyjdzie(jeśli w ogóle) za chwile, bo u nas nie ma niczego. Bramka - babole, obrona dziurawa , pomoc, skrzydła, atak nie istnieją...Na czym tu budować?
PS. Nie twierdzę że mamy orłów w drużynie ale to nie jest też tak że sam szrot. Po prostu nie ma pomysłu a jak jest (Frydrych na DP), to jest wprost komiczny.
|
No ja obstawiam że mamy taką sobie kadrę, w każdej formacji są zawodnicy wyróżniający się i zapychacze, kilku ogórów (Kuvejlić) też się znajdzie. Tyle że my próbujemy grać jakbyśmy mieli piłkarzy na poziomie Legii lub Lecha.