Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2021, 14:28
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Sytuacja jest mega chujo.wa. Gdyby wcześniej nie było Hyballi i tego całego cyrku na koniec, to spokojnie można by Gulę zwolnić już dziś. Teraz mamy sytuacje gdzie w zasadzie jesteśmy świeżo po wywaleniu, jak się okazało, jednak poje.ba - czyli gruby błąd Trio i teraz znów wywalać gościa po kilkunastu meczach - kolejna ogromna wtopa.

Zatrudniony spokojny trener, z jakimiś tam wynikami, preferujący ofensywny futbol, brak bariery językowej, tyle że to się w ogóle nie sprawdza. W zasadzie można powiedzieć że im dalej w las, tym gorzej.

Czekać na przełamanie? czy przyznawać się do kolejnego grubego błędu i zwalniać?
Ciężka decyzja.

Ja osobiście, po Pogoni, straciłem do niego zaufanie. Jest to do odbudowania, tylko wierzyć mi się nie chce że przyjdzie(jeśli w ogóle) za chwile, bo u nas nie ma niczego. Bramka - babole, obrona dziurawa , pomoc, skrzydła, atak nie istnieją...Na czym tu budować?

PS. Nie twierdzę że mamy orłów w drużynie ale to nie jest też tak że sam szrot. Po prostu nie ma pomysłu a jak jest (Frydrych na DP), to jest wprost komiczny.
No ja obstawiam że mamy taką sobie kadrę, w każdej formacji są zawodnicy wyróżniający się i zapychacze, kilku ogórów (Kuvejlić) też się znajdzie. Tyle że my próbujemy grać jakbyśmy mieli piłkarzy na poziomie Legii lub Lecha.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując