Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2021, 13:34
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
naprawde fajnie sie to czyta , jak na PR-owy tekst przystało , jest tylko jedno ale i mam nadzieje że rozwiejesz moje (i reszty kibiców którzy tego od was oczekują) wątpliwości.

To co piszesz miało by sens gdyby trio było w klubie od wiosny, tzn wchodzą przy późnym Hyballi , widzą że człowiek nie nadaje się do budowania normalych relacji międzyludzkich , wymieniają go na profesjonaliste Gule wybranego po konsultacji z nowym dyrektorem sportowym Pasiecznym , no i potem już tak jak piszesz realizują nakreślony w twoim poście plan, cierpliwie etc

no to ma ręce i nogi !

ALE !
Trio jest u nas kilka lat i

- pogoniło Stolarczyka
- pogoniło Skowronka
- pogoniło Hyballe

i mam uwierzyć że za dotknieciem czarodziejskim różdżki just like that , olśniło towarzystwo , i mamy zmiane modus operandi , plan długofalowy etc ?

mi przynajmniej to się nie klei
Ufam ludziom i być może jestem naiwny. Sami rozpowiadają na prawo i lewo, ze podpisali dłuższy kontrakt z Gulą, żeby dać mu większy komfort pracy. 14 punktów po 12 kolejkach to jeszcze nie powód, żeby nerwowo reagować (jeśli w dodatku się powtarza, że o jakieś cele będziemy grali za 2-3 lata). Tym bardziej, iż przeprowadziliśmy rewolucję kadrową bez żadnej gwarancji, że sprowadzeni piłkarze podołają zadaniu. Przecież nasze transfery to rosyjska ruletka.

Gula potrzebuje czasu (obiecał, że po przerwie zimowej zobaczymy jego Wisłę, więc nie jakoś strasznie dużo) nie tylko na wypracowanie sensownego stylu gry, ale i przetrawienie wiedzy, którą zyskał podczas swojej pracy w ekstraklasie. Byłoby fajnie, gdyby miał czas na właściwe korekty i modyfikacje. Tym bardziej, że bezpieczny środek tabeli jest w zasięgu ręki. I będzie po przerwie zimowej.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 25.10.2021 o godz. 13:37.
Odpowiedz cytując