Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2021, 14:49
Nie może mi przejść przez gardło nawet obiad niedzielny, gdyż myślę o tych MIERNOTACH.

Dla mnie nie jest najgorszy poziom sportowy, to że zagrali słabo...

NAJGORSZE jest to, że na mecze przychodzą dzieciaki, ludzie chorzy, dla których Wisła jest czymś więcej niż dla tych SZMACIARZY, ludzie na wózkach, ludzie, którzy niebawem odejdą ze świata bo mają ciężkie choroby i mecz ukochanej Wisły podnosi ich na duchu.. Oglądają mecz, i patrzą na te... szmaty: SZMATY, które druga połowę zamiast otrząsnąć się w szatni i jeździć na dupach, na ambicji nagle grają chodzonego , CAŁKOWICIE odpuszczają mecz, poddają się już w przerwie - w szatni. Rzucają ręcznik bo im się po prostu NIE CHCE.

KUMACIE SZMACIARZY? Przegrać można zawsze, ale nie k..wa ODPUSZCZAC bo im sie NIE CHCE. Takiej 2 połowy nie widziałęm od 95 roku, nie przypominam sobie kurła mać.

Co Gula im powiedział w szatni? Dobra chłopaki poklepcie do boku bo jutro do modnych knajpek na obiad jeszcze z kontuzją pójdziecie?

Dla mnie po tej 2 połowie, to są SZMACIARZE, to są gnidy w koszulkach Wisły, klubu, który jest moją druga połowa serce i tym szm.. nie chciało się ...

MIMO padliny w poznaniu, mimo oklepu od lęcznej i kilku innych kompromitacjach , byłem na tyle wyrozumiały, aby wspierać Gulę... ale co mecz to widze, że to jest jakiś przebieraniec, dobry kolega piłkarzy, on nie krzyknie, nie opierniczy, uśmiech jak Zulu Gula i jest ok. To jest dobry ojciec dla dziecka, które ma jakieś ułomności, a nie trener, który zjedzie lub ZMOTYWUJE mieronty. CO ROBIŁ w szatni Gula przy 3:0 ? Przecież oni nawet NIE PRÓBOWALi ATAKOWĄĆ, więc co ? Trener wymyślił, aby podawali sobie piłki z tyłu i czekali na kontry ? No nie kumam tej postawy haniebnej.

Wybacze wszystko: po walce, po tym, że niewychodzi, ale nie po tym urestwie, które zaserwowali w 2 połowie....

BTW Macie swojego KAPITANa i Wiślaka Alana... za płock umierał a tu WYJEBUNDA - nie ukruwam, że to przewidywałem. Ktoś na SB pisał, że w najbliższym meczu z płockiem Alanik wpakuje swojaka - podzielam to zdanie.

Odpowiedz cytując