Wyświetl pojedynczy post
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2021, 22:28
Pisałem już, żeby Kuvelijca nie wpuszczać (5-ta brameczka oczywiście jego, miał 10 minut a i tak zdążył coś spaprać)

Smutny widok na trybunach: cicho, beznadziejny doping, mało kibiców, młyn przetrzebiony tymi wszystkimi aferami i krzywą atmosferą w ostatnich latach.

Ale do rzeczy:

Nie mamy trenera. Ta drużyna absolutnie nie robi jakiegokolwiek postępu a w dodatku podupada mentalnie. Nie ma żadnej myśli w grze, a co najgorsze: nie mamy żadnej gry obronnej, każda prostopadła piłka to jest popłoch w naszej linii obrony.
Gula się nadaje tylko do natychmiastowego wywalenia, ludzie, z tego już nic nie będzie. To już mentalnie tak siadło, że nikt się z tego nie pozbiera i nikomu już się nie chce.

Nie mamy żadnego skautingu. Szukamy trenerów cudaków-cudotwórców i piłkarzy, którzy dobrze się w filmikach prezentują. Pasieczny w mojej opinii wcale nie zrezygnował z Arsenalu, tylko po prostu stamtąd wyleciał bo nie posiada żadnego oka do piłkarzy. Nie rozumiem, jak można było takich cudaków tutaj nasprowadzać, podobno nad częścią z tych transferów pracował sam Pasieczny.

Bawiły mnie okrzyki z młyna: "4:0 to za mało... itd" (prorok jaki, czy co?). Powiem Wam jednak, że taki Skvarka ma na to wywalone. On nic z tego nie rozumie, a jakby rozumiał, to by tylko podzwonił wieczorem po znajomych agentach, żeby kolejny geszeft gdzieś w Europie środkowowschodniej zrobić, nowe galerie handlowe zobaczyć etc.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując