Karherop napisał(a):

Ok, pewnie będzie tu sporo postów (jak zawsze po porażkach - chętniej się komentuje).
Wyglądaliśmy jak drużyna (ewentualnie zlepek nazwisk) która:
- nie wiedziała z kim dzisiaj gra
- nie wiedziała kto jest najlepszym graczem przeciwnika i kogo wypadałoby pilnować
- skład i taktykę wybierała maszyna losująca
Mam nadzieję że ktoś wstrząśnie trenerem, bo sorry ale urządza on sobie eksperyment na żywym organizmie, takimi meczami po prostu kompromitując nasz klub.
I nie, nie chce jego w********, ale uważam że kolejna porażka 0-5 nie ma prawa się zdarzyć, choćby Gula sam miał wejść na boisko.
Może wprowadźmy zapisy w kontrakcie że w razie porażki wyższej niż 0-5 zawodnicy i sztab nie dostają przez miesiąc pensji? Jak inaczej wymóc szanowanie tego klubu?
Dość uśmiechów, dość gadania o tym że mamy "Grac swoje", bomzaraz się okaże że któryś rywal nas ogra 0-10 i usłyszymy że przynajmniej "nie murowalismy bramki"
|
A ja chcę wyjebania Guli. Nie wiem co jest z nim nie tak, ale to nie jest poważny trener. W dupie mam jego filozofię futbolu, absolutne podstawy leżą. Gdyby nie był słowackim magiem tylko polskim trenerem już byś domagał się jego zwolnienia.