Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2021, 21:33
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ok, pewnie będzie tu sporo postów (jak zawsze po porażkach - chętniej się komentuje).

Wyglądaliśmy jak drużyna (ewentualnie zlepek nazwisk) która:
- nie wiedziała z kim dzisiaj gra

- nie wiedziała kto jest najlepszym graczem przeciwnika i kogo wypadałoby pilnować
- skład i taktykę wybierała maszyna losująca

Mam nadzieję że ktoś wstrząśnie trenerem, bo sorry ale urządza on sobie eksperyment na żywym organizmie, takimi meczami po prostu kompromitując nasz klub.

I nie, nie chce jego w********, ale uważam że kolejna porażka 0-5 nie ma prawa się zdarzyć, choćby Gula sam miał wejść na boisko.

Może wprowadźmy zapisy w kontrakcie że w razie porażki wyższej niż 0-5 zawodnicy i sztab nie dostają przez miesiąc pensji? Jak inaczej wymóc szanowanie tego klubu?

Dość uśmiechów, dość gadania o tym że mamy "Grac swoje", bomzaraz się okaże że któryś rywal nas ogra 0-10 i usłyszymy że przynajmniej "nie murowalismy bramki"
A ja chcę wyjebania Guli. Nie wiem co jest z nim nie tak, ale to nie jest poważny trener. W dupie mam jego filozofię futbolu, absolutne podstawy leżą. Gdyby nie był słowackim magiem tylko polskim trenerem już byś domagał się jego zwolnienia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując