Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2021, 14:09
Taka to nasza ekstraklasa jest....

Miał się przełamać Podolski, miał władować nam babola Janicki (sam właśnie taki przewidywałem los meczu)), a babola władował Frydrych, czy tam jakiś obrońca górnika

Ogromnie cieszy mnie bramka Frydrycha - bardziej, niż stadiony świata, dlaczego? Bo sami sobie takie strzelamy i wreszcie udało nam się odwrócić tendencję.

Mecz oglądałem na telefonie w trasie (1 połowa) i potem z 10 min drugiej, tak więc za wiele nie mogę ocenić, ale mimo to wydaje mi się, że SKVARKA zagrał pyte

Tak na poważnie to widziałem kilka jego zagrań... no i to samo czyli bryndza. Ktoś tam pisał, że on się star... pół biedy jakby się starał... on nawet tego nie robi. Starać to się stara Kliment, nie Skvarka...

No nic, cieszą 3 punkty,

Sylwus1988 napisał(a):Wyświetl post
No i wg mnie plusem był brak El MAhduiego, wiem że na forum i w opiniach to jest jakiś super grajek ale szczerze nie trawie jego gry. Super że nie było wczoraj zawodnika który cały czas spowalnia gra jakimiś bezsensownymi podaniami w poprzek i do tyłu, zawodnika który kończy nasze kontry zatrzymywaniem się i cyk podanko na alibi w bok, albo cofa do dwóch obronców którzy akurat są za nim gdy reszta zespołu jest w okolicach pola karnego i czeka na piłke, Potem te jego podania lądują w obronie a tamci znowu w poprzek i w poprzek i tak aż do straty i setki dla rywala. Dzięki temu było mniej podań, mniej posiadania i mniej kontr Zabrzan a nasze akcje kończyły się próbami strzałów a nie cofkami. Efekt widoczny w wyniku końcowym
heh, identyczne mam zdanie - w dodatku nie od dziś, a od drugiego spotkania El M. Smutne to, ale dokładnie tak to wygląda, spowolnienie , podanko w boczek i jest gitarka (niektórzy nazywają to kontrolowaniem tempa meczu )
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.10.2021 o godz. 19:04.

Odpowiedz cytując