wolfy napisał(a):

Rozbawiłeś mnie. Przekonanie że Wisła mogłaby ściągnąć zawodników lepszych niż Młyński, Plewka etc. a ściągnęła Hugiego żeby nasi młodzi mieli szansę w walce o skład... Przyznam, że to nowatorskie wytłumaczenie ściągania słabych piłkarzy. Głupie, ale przynajmniej oryginalne. Podam Ci prawdziwsze - brak nam pieniędzy, sportowo szorujemy po dnie ekstraklasy, nie bardzo mamy czym kusić lepszych piłkarzy.
To że śmiem nie reagować pozytywnie na kombinację tragicznej gry i żałosnego punktowania w niczym nie odbiera moim tezom realizmu. Od początku oczekuję tylko spokojnego utrzymania, Gula gra na razie na s.......enie się z ligi, ew. rozpaczliwą walkę o ostatnie miejsce nad kreską. I jestem pewny że z dołem tabeli nie będzie o wiele lepiej z punktowaniem.
|
Hugi zawodzi. Rzeczywiście trudno uwierzyć, ze można było ściągnąć zawodnika, który przegrywa rywalizację z Młyńskim czy Starzyńskim, którzy są dnem dna, ale jak głoszą legendy kiedyś mają przemienić się z brzydkich kaczątek w łabędzie.
Znowu dramatyzujesz. Na razie Wisła ma najlepszy strat od czasu, gdy trio przejęło klub.