Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2021, 19:23
Ja o Kieszku wiedziałem tyle przed przyjściem do nas, że grał w Hiszpanii i Portugalii, gdzie zdarzały mu się koszmarne babole o których było dość głośno. Ja nieinteresujący się za szeroko naszymi Stranieri widziałem ze dwie szmaty w jego wykonaniu - więc byłem nastawiony dość negatywnie do tego transferu.

Pierwsze wrażenie zrobił na mnie (i pewnie większości z nas) świetne. Wybronił parę trudnych strzałów, dobrze grał nogami, dawał spokój... Tylko, że to trwało ze dwa trzy mecze.

Potem błąd przy wolnym (bardzo podobny zrobił Biegański) - machnąłem ręką. Każdemu się zdarza.

Nastepnie niezrozumiały błąd z Lechem - tragiczne zachowanie, nic go nie było w stanie wytłumaczyć może poza zezem. Dwa błędy w dwóch meczach - wpadł u mnie na cenzurowane.

Z Pogonią nie wyglądał może koszmarnie, ale pewnie na pewno nie.

Przed meczem z Piastem liczyłem na to, że wyjdzie Biegański. Tylko po to sprawdzałem skład przed meczem.... No i wyczułem pismo nosem. Kolejny kompletnie niezrozumiały u tak doświadczonego piłkarza babol.

Ja wcale bym się nie zdziwił jakby bronił Biegański w tych trzech meczach jak byśmy mieli 4-6 punktów, a tak mamy okrągłe zero.

ŁAWA
Ostatnio edytowane przez s1mone : 02.10.2021 o godz. 19:27.
Odpowiedz cytując