Włączcie sobie pierwsze dwie minuty meczu, to jest ta slynna krakowska piłka

?

Jak my mamy nie mieć najwięcej podań w lidze, jak sobie klepaliśmy po obrońcach, nie było nawet próby wtedy przejścia na połowę Piasta, o podaniu prostopadłym nie mówiąc.
Jakim prawem gra Skravka to chyba wiem, to ziom Guli i tyle, a że jest beznadziejny to co

Ciekawi mnie przypadek Hugiego, chłop potrafi piłke wrzucić, pokazał to nieraz (wczoraj jednak zepsuł jednego wolnego)i co? Dostaje 10 minut, gdy takie Savicie i Skvarki snują się po boisku, a można było go wpuścić razem z Forbesem i uprościć grę szukając wolnych i różnych, może Hugi by trafił kogoś w sagan. O Kieszku to szkoda gadać, mi te błędy Biegańskiego nieprzeszkadzały (w sumie błąd z Termaliką) bo ja go widziałem nieraz w Skrze i wiedziałem, że potrafi wyciągnąć super piłki (pokazał to też z Termaliką) tylko trzeba dać czas tak jak daliśmy czas totalnemu przeciętniakowi Lisowi. Zresztą to Biegański nam wybronił awans ze Stalą, więc zasługuje na plac po tym co odpierdziela spadochroniarz z Rio Ave. Piast był slaby, ale my byliśy tacy sami, co my mieliśmy? Akcję Żukowa z Yeboahem w pierwszej połowie i w drugiej strzał głową Forbesa po wrzutce Konrada

Nie wspominam o sytuacji pewnego Słowaka bo to zasluga innego Słowaka tyle, że nie naszego

Może to kogoś zdziwi, ale cieszę się, że z Górnikiem będzie pauzował Aschraf, a dlaczego? Bo Gula musi wymyśleć coś nowego

Ani Żukow, ani Plewka, ani ten stary Słowak nie potrafią tak przytrzymać piłeczki, więc już tu Górnik będzie miał łatwiej z odbiorem piłki, schodyy panowie schody. Starzyński w clj i w Ruchu czasem grał w środku pomocy wolałbym go tam zobaczyć niż Savicia czy Savicia 2.0
Czuje bramkę Podolskiego w powietrzu w meczu z nami.