Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2021, 06:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja od początku (tak gdzieś od Stali i Niecieczy) - wbrew większości - widzę spore szanse na walkę o utrzymanie. Punktowo wygląda to tragicznie, gra wygląda źle, chociaż akurat mecz z Piastem wyglądał całkiem OK w porównaniu do innych, przegrany przez ręcznik na bramce.

Następne 2-3 mecze będą kluczowe, seria 6 z rzędu porażek/meczy bez zwycięstwa jest realna.

To co gramy za Guli nie różni się specjalnie od gry za Skowronka, masa podań do obrońców, podań z których nic nie wynika, zagrożenie głównie po błędach obrońców albo indywidualnych akcjach, gra ofensywna praktycznie nie istnieje. No i oczywiście sami strzelamy sobie bramkę.

Ja już wiem jak Górnik Zabrze z nami zagra, tak jak większość drużyn. Naprawdę nie trzeba niczego szczególnego żeby ugrać z nami 3 punkty, jesteśmy największymi frajerami tej ligi. Do tego zajebiście mi się podoba jak Gula stawia na młodych.

Napisałem już że Kieszek na ławkę?
Jak patrzę w terminarz to brak zwycięstwa w kolejnych 5 meczach jest nie tyle do wyobrażenia co calkiem prawdopodobny
Jedyna nadzieja w Probierzu
Szczegolnie że przestaliśmy calkowicie kreować sytuacje
Kieszek walący babole w co drugim meczu to jedna sprawa ale jak my nie potrafimy strzelić gola w 3 meczach z rzędu to czego tu oczekiwac?
5 porażek i 2 fuksiarskie remisy w 10 meczach, stwierdzenie że oczekiwałem lepszego startu Guli będzie eufemizmem
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując