gizmowisla napisał(a):

teraz po 10 kolejkach pomyslcie co by bylo gdyby .....gdyby Starzynski strzelil karnego na 1 -0 i gdyby nas legia nie olala ...zwycieskich fuksow remisowych w jakiejs Niecieczy czy z lechia nie wspomne - po czasem slepej kurze sie trafi ziarenko ......czyzby az 10 kolejek trzeba bylo zeby zobaczyc i zrozumiec ze walka o utrzymanie znow jest podstawowym problemem sezonu ...znajac zycie pan trener od wesolej gry i taktyki nie doczeka 2022 roku .....takie dziwne przyzwyczajenie ...a po sezonie szrot znow rozdawany wszystkim zadarmo albo z doplatą
|
Ja od początku (tak gdzieś od Stali i Niecieczy) - wbrew większości - widzę spore szanse na walkę o utrzymanie. Punktowo wygląda to tragicznie, gra wygląda źle, chociaż akurat mecz z Piastem wyglądał całkiem OK w porównaniu do innych, przegrany przez ręcznik na bramce.
Następne 2-3 mecze będą kluczowe, seria 6 z rzędu porażek/meczy bez zwycięstwa jest realna.
To co gramy za Guli nie różni się specjalnie od gry za Skowronka, masa podań do obrońców, podań z których nic nie wynika, zagrożenie głównie po błędach obrońców albo indywidualnych akcjach, gra ofensywna praktycznie nie istnieje. No i oczywiście sami strzelamy sobie bramkę.
Ja już wiem jak Górnik Zabrze z nami zagra, tak jak większość drużyn. Naprawdę nie trzeba niczego szczególnego żeby ugrać z nami 3 punkty, jesteśmy największymi frajerami tej ligi. Do tego zajebiście mi się podoba jak Gula stawia na młodych.
Napisałem już że Kieszek na ławkę?