Wyświetl pojedynczy post
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2021, 19:27
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Też bym się poddał. Nie da się jawnej patologii, a taka u nas funkcjonuje od lat wybielać abstrakcyjnymi tłumaczeniami.

Dlaczego z 11 osobowym Rakowem szło nam nieźle, a z 10 osobowym nie potrafiliśmy wymienić trzech podań?

Dlaczego Stal Mielec wybiła nam pilkę z głowy?

Bo jak się nie walczy, nie zapieprza to reszta nie ma znaczenia, patrz Real wczoraj.

Więc można mydlić oczy, ale jak nie będzie w Wiśle wymagane zapieprzanie w każdym meczu, nie na 110%. Wystarczy na 100%. To każdy nawet dobry grajek przychodząc tutaj zacznie krakać jak inne wrony i wielkie G z tego będzie.
Bo galaktyczna stal jest zespołem znacznie lepszym od nas ale spokojnie wedle forumowych wieszczy jeszcze tylko Piast i poprzeczka zostanie obniżona
Potem to już tylko z górki, będziemy golić frajerów
A tak poważnie odnoszę wrażenie jakby niektóre osoby wypowiadające się na forum były zawodnikami Wisły.
Ja rozumiem w....... od kuchenek. Poszły szybkie gongi i się może odechciewa wszystkiego. Ale ....a z paprykarzami zagrać taka ujnie taki ....a kryminał i jeszcze bronić zawodników to ja ....a nie wiem. Ja rozumiem odlecieć, napisać coś na w....ie każdemu się zdarzy. Ale brnąć cały czas uparcie widząc, że chłopaki grają na wyjebce to ja nie wiem, brak mi słów.
Odpowiedz cytując