Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2021, 11:05
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
czuje sie rozjechany walcem , ale prosze skończ z tym przerabianiem nicka, bo to jest zwyczajnie niegrzeczne

a czemu tak robiłem ?

może dlatego że jak każdy FAN , działam sercem a nie rozumim , i zawsze wierze że teraz wypali ?
Czerepachu autentycznie podczas mczemu byłem tak wk na Skwarke i Ciebie, ze mnei strzelało. Nie mamy po prostu niczego i tyle. To było widać w KAŻDYM meczu prócz legii (ale jak widać legie każdy klepie).

Ze Stalą przecież mieliśmy furę szczęścia, że nie było 3:0 po 15 minutach. Z Pogonią tego szczęścia brakło, bo Gruszkowski zaliczył asyste. Ciekaw jestem czy Pogoń ruszyłaby coś do przod czy też taki marazm graliby.

Trzeba się zastanowić jak my gramy bo z tego co widzę: piłka od obrony lub bramkarza do El M. potem podanie do najbliższego i niech się dzieje. Nie ma zawodnika, który wziąłby grę na siebie. Liczyłem, że Skvarka odzyska u nas formę, ale jego występ w niedziele był GORSZY od najsłabszego Savica w zeszłym sezonie.

Babol na silnego i walecznego Forbesa to też nie jest rozwiązanie. Wrzutki Hanouska ze skrzydła w sytuacji, gdzie w polu karnym jest jeden zawodnik też sensu nie mają.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 29.09.2021 o godz. 12:57.

Odpowiedz cytując