Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2021, 21:47
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Brakuje tylko tekstu " liga rządzi się swoimi prawami".

Przecież to nie stracone punkt dziś bolały najbardziej. Czy podejście piłkarzy do tego meczu było na równie wysokim poziomie co do Legii. Śmiem wątpić. Reszta statystyki biegowe powiedzą dużo, jak już się ukażą.

Pan trener mówił niedawno że musimy grać ofensywnie bo tego oczekują kibice. Dzisiaj nie wiem co to było, bo na pewno nie ofensywa gra. Chociaż mam na to jedno słowo: gra pasywna.

Bez kontaktu, bez prób, bez strzałów, bez werwy, dzida na Forbsa/Yeboaha i niech się coś dzieje. W nikłych przypadkach gry kombinacyjnej w zasadzie nie było widać żadnej współpracy między piłkarzami. I wcale nie doszukiwalbym się tutaj doskonałej postawy Pogoni dzisiaj.

Nie wiem gdzie to przeczytałem, ale dziś w Pogoni zagralo od początku naszych byłych piłkarzy, którzy by u nas nie mieli na dzisiaj pewnego miejsca w 1 składzie. Gdzie więc tkwi nas problem?
Legia nie zagrała z nami lepiej niż Łęczna tydzień wcześniej. W tym dniu na boisku była tylko nazwa. Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że każdy mecz to inny poziom trudności. I że Legia również może zagrać na 50% procent. I to nie nasza zasługa, ale wyjątkowo słaby moment, w którym ją dorwaliśmy. Lech i Pogoń nas po prostu zgasiły. Są lepsze. I tyle. Tego należało się spodziewać, a trenerowi nie za bardzo wypada to powiedzieć.

Szneka napisał(a):Wyświetl post
Najgorsze jest to , że dla Żukowa czy Skvarki nie ma alternatywy bo nasz sztab szkoleniowy stwierdził, że środek pomocy mamy obsadzony bardzo dobrze. Skvarka człapak, El Mahdioui nie gra na swojej pozycji, Plewka jeszcze się uczy, Żukow technicznie drewniany, Savić i Kuveljić pewnie w zimie do odpalenia. Gdzie my chcemy zawędrować z takim środkiem?
Na 8-10 miejsce. na razie mamy 11 punktów po 9 meczach, a nie po 18, jak za Stolarczyka, wiec nie róbmy dramatów.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 26.09.2021 o godz. 21:51.
Odpowiedz cytując