Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2021, 08:59
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Niestety ten mecz głównie przegrał Gula i to jest pierwszy poważny znak zapytania. Byłem na imprezie, dosyć grubej, więc na szczęście ten mecz bardziej pogapiłem niż oglądałem a po 4, mimo protestów organizatora, został przegłosowany i wyłączyliśmy tą maszkarę w naszym wykonaniu.

Przed meczem mówiłem że Gula gra za odważnie. Po prostu w obecnej chwili, nie ma takiej paki żeby z każdym próbować dominować. No i to wyszło a co najgorsze, jeśli Gula trochę nie zmieni ustawienia, to czekają nas kolejnej wp...e. Gdyby nie ryzyko spadki to nawet byłbym za...może to się dotrze, ale od właściwie Lechii, mamy same ciężkie mecze i boje się o nasze zdobycze punktowe, aczkolwiek mam też nadzieje że coś się zmieni i ten zimny prysznic, po Amice, da coś dobrego.
Zobaczymy.
Gramy o złote kalesony. Nie ma znaczenia czy przegramy 2-3 mecze więcej. i zamiast na 7 wylądujemy na 8 miejscu. Na pewno też ta porażka będzie dobrą lekcją i materiałem do przemyśleń. Jednak w takim sezonie jak ten, kiedy zdecydowaliśmy się grać jak gramy, powinniśmy to robić.

Problem ze zmianą ustawienia polega na tym, że nawet z Żukowem i trochę bardziej defensywnym podejściem nasza gra obronna "przecieka" i wcale nie jest istotnie lepiej. Niestety, większość naszych piłkarzy najlepiej się czuje, kiedy ma piłkę przy nodze i męczy się, kiedy jej nie posiada.

Pocieszające jest to, że w ekstraklasie są nas w stanie tak zdominować tylko 2 drużyny, Lech i Legia, jeśli zacznie tak grać, jak w tamtym sezonie. Teraz jest już z górki, oczywiście nie raz jeszcze przegramy, ale nie popłyniemy aż tak, jak z Lechem, co daje szansę przynajmniej na nawiązanie walki.
Odpowiedz cytując