Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2021, 15:46
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Szneka,

patologia tego nie rozumie. Patologia jak ktos uzywa merytorycznych argumentow zaczyna rzucac miesem, bo tylko tego zostal nauczony przez inna patologie. Przykre, ale takie rzeczy wynosi sie z domu (patologicznego) i pozniej wszedzie pokazuje.

I tutaj szal nie ma nic do rzeczy. Patologie trzeba w zarodku tlamsic, bo jak dasz takiemu rzucac tym miesem na lewo i prawo to bedzie to robil bez konca. W zyciu rzeczywistym dostalby trzy razy plaskim przez ryj i znalazl swoje miejsce w szeregu. Tutaj sobie uzywa
Kogo ty nazywasz patologią kundelku.Do dopełnienia twojego obrazu brakuje żebyś dorzucił coś o mojej matce gimbazo.Pokaż te swoje merytoryczne argumenty jeśli je masz .To co sobą prezentujesz to jest właśnie patologia w najczystszej postaci.Na całe szczęście taki plankton nie jest w stanie mnie obrazić.Po prostu wiem że że jak otworzysz ten kibel który masz pod nosem wyleje się w niego frustracja spowodowana szarą codziennością na która nie jesteś w stanie nic zaradzić.Ty swoje miejsce w szeregu już widzę że znasz....
Odpowiedz cytując