Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2021, 10:45
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
jeszcze jakieś heheszki ?
Tak, cytat poszedł do kapownika w myśl postów memów, nie raz z niego skorzystam. Najśmieszniejszym argument z Klimentem , który jak twierdze od początku mniej daje drużynie niż TYTAN FORBES, mój ulubienic z Zukovem zresztą.

Penkhart, Emreli, Lopes i NR 4 jak coś: Kliment, nie wspominając, że to zmiennik Forbesa z przespanym okresem przygotowawczym. Tak, więc dla mnie post roku.

Co do meczu: piękna walka i zaangażowanie, szkoda, że nie w każdym meczu. Należy brać poprawkę, że legła miała w nogach ciężki bój w europie. Na szczęście dogrywka z Pragą nie była konieczna, gdyż bez niej ległoniści czuli mecz.

Świetny mecz Forbesa, mimo kilku irytujących strat - dla mnie nr 1 w składzie, przecenianie Klimenta kosztem Browna to kryminał.

El M. nr 8 pierwszy raz jak dla mnie zagrał pięknie.

Byłęm zszokowany dwoma sprawami: 1) wydolnością Gruszkowskiego - na pełnym gazie już drugi mecz oraz tym, że odziwo SZOTA radzi sobie nie gorzej niż Sadlok, który wszedł na koniec i prawie asyste głową ległej sprezentował

Wszyscy super, wiadomo błąd Gruszkowskiego z tym podaniem to masakra, jeśli mam się czepiać na siłę to do Młyńskiego, drugi beznadziejny mecz mimo widocznego zaangażowania.

Odpowiedz cytując