Wyświetl pojedynczy post
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2021, 12:02
Ja się ciesze, że się nie znam, mam w życiu choć trochę radości
Zawsze sobie nagrywam mecze na dekoder i potem wracam do ciekawych fragmentów (jak tylko jakieś są). Bramkę Yeboaha widziałem już ze 20 razy na dość dużym ekranie. Absolutnie cały czas miał piłkę pod kontrolą. Obrońcy próbowali coś zrobić, ale to było pole karne, więc się bali faulu przy takiej ruchliwości i mega krótkim prowadzeniu piłki przy nodze. ZERO PRZYPADKU - serio, nie ma co iść w zaparte bo i po co? Przecież filmiki są już dosłownie wszędzie (dali się nabrać oczywiście i się nie znają, ale fakt jest faktem) i każdy może sobie zobaczyć i osądzić ...

Nie wiem, czy to jeszcze powtórzy nasz pomocnik kiedykolwiek, więc TYM BARDZIEJ doceniam i się cieszę.
Oczywiście można śmieszkować o milijonach za niego, ale nie takie gagatki były sprzedawane za większe pieniądze, więc może chociaż poczekajmy ze dwa - trzy mecze, żeby potem nie trzeba było iść w zaparte i obracać kota?
Teraz i klub z bogatszych lig zaczynają liczyć każdy cencik/pennik (penny-ik?) a ceny za naszych (generalnie z Polski exportowanych) piłkarzy to dla wielu rejonów świata po prostu okazyjna wyprzedaż ...

BTW: Jak wygramy (DAJ BOŻE!!!) ze dwa mecze z górą tabeli to chyba będą masowe samobójstwa na forum ;-)
Odpowiedz cytując