Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2021, 11:45
Aalcman napisał(a):Wyświetl post
A jeszcze co do Ashrafa, to podobają mi się dwie rzeczy. Po pierwsze jest cały czas pod grą i ustawia się tak, żeby można było mu podać. Po drugie, gra cały czas z podniesioną głową.
117 podań z 98% skutecznością to wynik nieosiągalny dla 99% polskich ligowcow. To tylko pokazuje jak chce brać na siebie grę zespołu.

W Polsce nikt tak nie gra i to nawet nie chodzi o jakąś niesamowita jakość i klasę naszego zawodnika (której Aschraf nie ma), ale sam model szkolenia środkowego pomocnika ktory wymusza takie zachowania i zachęca do tak intensywnej gry. Myślę że to wypisz wymaluj również modelu Guli, który intensywnie przekładał model holenderski w swoich drużynach (szczególnie filozofie Ajaxu).

Myślę że najwięcej w tym przypadku wyniesie Plewka, który obok Aschrafa i Skvarki bardzo podniesie jakość swojej gry.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Znowu przeginasz, triumfalny ton po wygraniu z Łęczną jest tak samo na miejscu jak "Skowronekball" po szóstce wrzuconej Stali. Należy cieszyć się tym meczem i piękną akcją Yeboaha, mając w pamięci że Warta powiozła ich czwórką i nie strzeliła swojaka.

Na pewno powrót Plewki i siad Kuvejlicia to dobry prognostyk na przyszłość, ale mocno odlatujesz.
Jest takie powiedzenie. Jesteś tak dobry jak ostatni mecz. Wierzę że przyjdzie moment (teraz czy później) że zawodnicy zalapia nową koncepcję gry i będzie to punkt zwrotny w tym sezonie.
Scenariusz w którym ograny zdziesiatkowana Legię po meczach że Slavia i drużyna nabierze jeszcze wiatru w skrzydła nie jest nierealny
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.08.2021 o godz. 12:02.
Odpowiedz cytując