robert777 napisał(a):

|
Lucjusz Wielki pogromca laików
|
Tu nawet nie chodzi o laictwo, a o myślenie
Pytam się: kto atakował Yeboaha ? Pokarzcie mi tam jakąś presję na naszego i porównajcie z tym co zrobił Carlitos będąc pod presją. Czy bramka Carlitosa była bramką sezonu ?
Wiesz o tym, że przyjdą takie mecze, że trzeba będzie to prostować :/ Ja tez o tym wiem i nie chce tego wypominać

Co gorsza takich spotkań, gdzie "brylował" będzie zdecydowanie mniej niż tych z łęczną. Obawiam się, że taki mecz może być już za tydzień. Celowo pisałem, że chce zobaczyć 8 na tle drużyny z jakością czyli 7egłą... Jak się pojawiły porównania do Bashy i Savicevia to nadmienię, że bez chwili wachania (jeśli miałbym wybór) brałbym Mączyńskiego zamaist naszego holenderskiego Marokańczyka. Ma podania celne bo nie ryzykuje tylko oddaje do najbliższego

To niby też sztuka w naszej lidze, ale on nie daje żadnych piłek na granicy ryzyka. NUL.
PS: Zobacz sobie jaką KWEKWE z Amikorza dał asystę 2 stopnia przy strzale Ishaka. Nasza "rezyser" grałby piłkę do gościa przy linii, daje głowę. Szkoda, że trzeba się gimnastykować, aby screena tutaj wkleić, który zniknei za chwilę jak sie nie ma jakiego serwera. Zobacz akcje i powiedz mi co zrobiłby nasz 8. Ja nie mam wątpliwości, grałby do boku spowalniając tym samym ZNÓW grę.