Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2021, 09:38
Wyarowi dalej mało i znów próbuje zabłysnąć. Szkoda tylko, że tak jak wczoraj Wieszczycki. Któryż to już raz...

Próby wmówienia przy pomocy statystyk, że Gruszkowski nie ma problemu z precyzją dośrodkowań i potrafi tu więcej niż Hanousek, są bardzo zabawne i komentują się same. Jak jest naprawdę, pokazał kolejny mecz.

Równe zabawne są projekcje umysłu, który coraz bardziej desperacko próbuje po swojemu odczytywać moje poglądy i teraz stara się wmawiać, że jestem przeciwnikiem gry Gruszkowskiego czy Starzyńskiego w Wiśle, a oni kozłami ofiarnymi. Ani to godne ani mądre ani sensowne, zwłaszcza gdy jest jeszcze pisane agresywnym i knajackim stylem godnym jakiegoś marnego Call Center. Zresztą nawet tam umieją lepiej stosować parafrazę, tak by nie była walącą po oczach manipulacją.

Ktoś, który w tak rażący sposób próbuje przekręcać rzeczywistość i dla którego jedyny powód pisania stanowi chęć skoczenia komuś do oczu, nie jest wart mojej ani niczyjej uwagi. W swojej szarży nie zapomnij tylko jeszcze napisać odezwy do Guli, by przestał robić ze Starzyńskiego kozła ofiarnego nie wystawiając go w pierwszym składzie, bo się ośmiesza jak Markus. Bye.
Odpowiedz cytując