Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2021, 22:43
Cytat:
W sprawach, w których brakuje mi wykształcenia i doświadczenia, kieruję się zdaniem ekspertów. Uznanych, nie samozwańczych
A to są tacy?
Politycy też są jacyś uznani, że można na ich zdaniu polegać? Jak np powiedzą, żeby płacić podatek dochodowy 80% to będziesz płacił? Albo jak powiedzą, że przez 20 lat wojny ubogaca Afganistan kulturowo na tyle, że będzie tam czysta demokracja to tez uwierzysz?

Świat jest pojebany i wszedzie rządza układy, różni ludzie w mniejszej lub większej skali. Nawet na jebanym YT jednym się obcina zasięgi, innym nie, i wcale nie chodzi o kanaly poruszające politykę, a o zwykłe kanały, które pod jakieś algorytmy nie pasują więc ich YT nie promuje.

Sami obserwowaliśmy w naszym klubie w skali makro jak działa świat. Dorwały się ....y do biznesów, kasy, władzy i mieli wyjebane w to, że gdzies tam mimo wszystko z tą Wislą byli od dziecka, nawet jeśli tylko poprzez nazwę WISŁA Sharks, to jednak z Wislą, a nie Cracovią czy Legią. I gówno ich obchodził ten klub, aby tylko ostatni grosz ukraśc i swoje lody kręcić. I to samo się tyczy polityki, biznesów jak koncerny farmaceutyczne itd nawet LGBT (lobby) czy innych obrońców planety z greenpeace'u, którzy robią halo o wycinkę dwóch drzew, a siedza cicho jak gówno z Warszawy płynie do Wisły.

Także powodzenia jak słuchasz w XXI wieku ekspertów, zamiast samemu pomyslec co jest grane. Czołem.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując