Wyświetl pojedynczy post
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2021, 09:13
Trener powinien pracowac te 2 sezony. Ten sezon bedzie budowal. Dalej mamy szrot w skladzie do odstrzalu.
Problemem tutaj jest brak motywacji dla zawodnikow. Przegraja, zremisuja? Wywalone. Dalej jest klepanie po plecach. Nie ma zadnych kar. Nie wiem jak z premiami za zwyciestwo bo wczoraj nawet nie zapierdzielali na 100% zeby odrobic na 2:2.
Mam wrazenie ze trio nie ma jaj ani sposobu na wziecie sie za ten minimalizm wsrod zawodnikow.
Taki czeslaw michniewicz, mozna sie z goscia smiac ze tankuje autobus legii, ale mam wrazenie ze oni sie go boja. Ma duzy szacunek u pilkarzy. Nie boi sie gosc skrytykowac w mediach pilkarza i nie ma tam obrazania. U nas? Hybus wykrecal sutki i trzeba bylo go zwolnic

Z perspektywy tych 4 meczów:
Z Zagłębiem mecz się ułożył, strach co by było jakbyśmy dostali bramke na 0:1 z karnego.
Z niecieczą rywale strzelają nam bramkę i my nie wiemy co dalej. Rywal muruje bramke, wyprowadzają kontry, my stwarzamy bardzo mało sytuacji.
Z rakowem do czerwonej kartki mecz dla nas spoko. Potem siadamy, Cebula strzał życia, zastrzyk energii na Rakowa a nas już nie ma. Potem gonitwa na 2:2 i nie potrafimy sforsować obrony
Z mielcem przeważamy do 1:0. Kolev strzał życia a potem nas nie ma. Murują bramkę, nie umiemy sobie z tym poradzić.

Przecież to widać, że dostajemy gonga pierwsi i potem nie umiemy sforsować głęboko broniącej się drużyny. Będziemy pewnie często tracić pierwsi bramki i trzeba będzie sobie radzić sobie z taką obroną przeciwinika.
Ostatnio edytowane przez Skawa Wadowice : 14.08.2021 o godz. 09:22.
Odpowiedz cytując