Coglin napisał(a):

Tak, tak, wywalić trenera, wywalić Piasecznego, wywalić wszystkich.
Ładnie się ludziom w głowach pie..oli.
Wywalamy wszystkich w przerwie zimowej i już na wiosnę forum będzie mogło znowu krzyczeć - wywalamy tego i tamtego.
Czego się spodziewaliście? Pucharów ....a? To chyba za dużo na słońcu przebywaliście ostatnio.
Trener powinien w końcu dostać czas, a zarząd powinien mu to zapewnić, a nie uginać się pod krzykami internetowych frustratów.
|
Pisałem wcześniej ze Kuba powinien w tym układzie wyjść z szatni i to nie była jazda po Kubie.
Druga sprawa kogo my ściągamy ? Gości na wakacje w fajnym mieście do odcinania kuponów którzy nie maja już nic do udowodnienia.
Trener powinien mieć czas tym bardziej ze udowodnił ze potrafi zbudować drużynę.problemem są kopacze którzy mówiąc kolokwialnie maja wyjebane. I nie jest to żaden mental albo presja u nich jest brak chęci, bo ja wczoraj nie widziałem jazdy na tyłkach i gryzienia trawy. Każdą porażkę można przełknąć ale chciałbym widzieć walkę i zaangażowanie.
I na koniec zastanówcie się wszyscy z jazda na trenera bo
Kiko zły
Wdowczyk zły
Carillo zły i pojebany
Stolarczyk zły
Skowronek zły
Hyballa zły i do tego świr
Gulla już zaczyna być zły
To ....a który będzie dla nich dobry? Nie widzicie ze to nie jest problem trenera

I na koniec pisałem w temacie przygotowań czy nie zastanawiała Was jakość sparingpartnerów przed sezonem