Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2021, 21:41
Cytat:
To ile czasu potrzebujemy żeby być lepsi od Stali Mielec, pośmiewiska ligi? Ja poczekam i wtedy wrócę, bo rzygać mi się chce na ich frajerstwo.
Nie wiem. Być może potrzeba nam jednego pilkarza, który weźmie te wszystkie cioty za pysk i powie, że albo mają grać albo niech spierdalają sobie paznokcie malować w domu z żonami. Bo odnosze wrażenie, że w tej drużynie nie ma żadnego chlopa, który na serio da komuś liścia na otrzeźwienie po przegranym meczu, a sam zajebie glową w szafkę w szatni i ja roz.......i.
Hyballa dobrze chciał ich ustawić to nawet Kuba udowodnił, że klub to dobry przytułek dla legend, które sa nietykalne i nie podlegają ocenie czy to od strony trenerskiej czy sportowej. Tak się nic nie osiągnie bo lizac się po fiutach to można jak jest dobrze, a nie jak jest non stop padaka.

Trzeba czyścić kadrę, wykrzesać z nich agresję i uświadomić, że tu się zapierdala. Ale chyba nikt z pilkarzy ani zarządu tego nie robi i zrobić nie umie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując