Cytat:
Mowilem to przy Skowronie, Hyballi i teraz mowie to samo przy Guli:
TUTAJ NIE POMOŻE NAWET GUARDIOLA CZY KLOPP
Chuja gramy bo stoczyliśmy się do poziomu klubu z pogranicza 1 ligi i ekstraklasy, na takich zawodników mamy pieniądze i tak będziemy grać, tam jest nasze miejsce.
|
A ja mówiłem i mówię nadal, że po pierwsze stabilizacja, bo co rok mamy można powiedzieć calkiem nowa kadrę, po drugie mental. Oni potrafią ładnie zagrać ale ogólnie w Krakowie presja duża, co by się nie działo t chce się więcej i na MP to się nie zatrzyma, dopiero dominacja ligi i LM to by było takie "no, więcej już ciężko oczekiwać". Dlatego kopacze musza duże jaja, żeby udźwignąć pokładane w nich nadzieje. A, że mamy kopaczy odrzutków z innych klubów to ich poziom mentalny kończy się na walce o utrzymanie. Kopacze tego pokroju więcej nie osiagną w Wiśle bo sa zbyt obsrani.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.