|
Najgorsze jest to, że my od momentu przewagi jednego zawodnika jak już mieliśmy piłkę na połowie Rakowa to sami się cofaliśmy pod własne pole karne i tam "rozgrywaliśmy piłkę" i zapraszaliśmy Raków a to jest zespół stworzony do gry pressingiem pod polem karnym przeciwnika. Pytam się dlaczego w takiej sytuacji jak mamy piłkę na połowie Rakowa zamiast usilnie grać do tyłu nie można było (jeśli już brak kreatywności) grać i pchać się skrzydłami do przodu albo nawet słać dłuższą piłkę na Klimenta pod pole karne. Nie stwarzalibyśmy sami sobie zagrożenia i byłaby szansa strzelić na 2-0. Przecież mieliśmy 1 zawodnika więcej. Ludzie... Ja rozumiem, że ten projekt potrzebuje czasu i jak najbardziej trzymam kciuki za trenera Gulę, ale absurdu gry naszego zespołu w drugiej połowie nie jestem w stanie wytłumaczyć. Mam tylko nadzieję, że to co dzisiaj nasi piłkarze odstawili będzie po prostu nauczką na przyszłość. Tego bym sobie życzył. Ja rozumiem, że jeszcze wiele razy w tym sezonie będziemy tracić punkty, przegrywać mecze, ale na litość boską nie w takich okolicznościach...
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 08.08.2021 o godz. 21:07.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
|