Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2021, 20:34
Już tak na serio bez śmieszkowania... przykre jest to, że znowu powtarzany jest jakiś schemat... przecież wszystko wygląda jak poczatek Hyballi... Trener jak na nas top, wielkie nadzieje i już na początku jakieś frajerskie wpadki. Przecież ten mecz idealnie można porównać do meczu z Piastem z 3:0 na 3:4. Tam było 3 do przodu i szybki nokaut Piasta, a później szok. Tutaj było skromniej bo 1:0 ale po tej czerwonej kartce, w meczu u siebie, z drużyną, ktora gra w pucharach więc tam traci siły, do tego nie umie strzelić gola od x minut przegrać taki mecz to ja .......ę. No już przy 1:0, u siebie, przeciwko 10 to ....a nie mieliśmy prawa tego zjebać. No dobra, na 1:1 ale nie ....a 1:2. Przypal jak cholera.

Zobaczymy co dalej, oby znowu ci wielcy piłkarze się nie zbuntowali i nie wy.......ili kolejnego trenera. Mam nadzieję, że obejdzie się bez czarnej serii i gry przeciwko trenerowi. Jak będziemy ten projekt budować konsekwentnie 2-3 lata to wtedy to może wypalić. Teraz to ciągle jesteśmy w tym samym miejscu i się dziwimy co ten Stolarczyk, co ten Skowronek, co ten Hyballa i co ten Gula. A tu się nie ma co dziwić, mamy kadrę z dupy, oszukujemy się, że mamy już spoko skład i ok, ten skład jest spoko ale tylko w przypadku gdy wszystko się dobrze uklada. Na pewno nie jest to zespoł, który może w obecnym stanie i czasie, osiągać regularnie pozytywne wyniki i grac równo.

Cytat:
Wydaje mi sie, ze ta klatwa jest dosc latwa do zidentyfikowania. Rzucily nia na nas wagony sprowadzanych i oddawanych po sezonie pilkarzy, zmiany trenerow, no i kilka lat narracji: nie wymagajcie za duzo, Wisly moglo nie byc.
A dopoki nie będzie kasy na transfery/wyższe kontrakty oraz gry w pucharach to nikt normalny tu nie przyjdzie. Bo realnie jesteśmy klubem z dołu tabeli POLSKIEJ E-KLAPY. Czy do Stali Mielec albo Podbeskidzia czy nawet Górnika Zabrze przychodza jacyś wielcy (jak na nasza ligę) piłkarze - oczywiście Górnik - Podolski ale to tylko z tytułu jego pochodzenia.

Także stabilizacja, splacenie długów i co roku polepszanie tej kadry, aż zaskoczy i wejdziemy na ten wyższy poziom czyli walka o miejsca w czolówce. Wiadomo, że Kraków duże miasto, Wisla wielki klub, takze to jest potencjał i jest na czym budować. Tylko nie w sytuacji gdzie jesteśmy gołodupcem i to zadluzonym, z dołu tabeli.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 08.08.2021 o godz. 20:41.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując