krysztal napisał(a):

Do mistrzostwa jakie ty prezentujesz w naginaniu faktów to mi jeszcze sporo brakuje.Nie wiem czy kiedykolwiek osiągnę ten poziom(w sumie nawet o tym nie myślę).
Tak Buchalik grał bo Lisowi urodziło się dziecko.Czy ja gdzieś temu zaprzeczam?A co stało na przeszkodzie żeby w tym meczu szansę od mega trenera dostał Broda?Zabrakło jaj mega trenerowi?Przecież tak odważnie stawiał na młodych.Tak odpalił Buchalika że brał go jeszcze potem do kadry meczowej.
Ty masz pojęcie o wszystkim o czym piszesz.Pewnie dlatego w tym sezonie gra u nas Hlousek a z Chojniczanki ściągnęliśmy Walunkiewicza ...
|
Dlaczego nie grał Broda? Pewnie dlatego że nie jest gotowy. Stawianie na młodych nie polega na wrzucaniu na pałę do składu bez względu na to czy da radę czy nie. W ten sposób można tylko zaszkodzić i zawodnikowi i drużynie. Twierdzenie że Broda zagrałby lepiej niż Buchalik na poparcie ma tylko Twoje urojenia, bo aktualny trener bramkarzy ocenił jego zdolność debiutu inaczej. Równie dobrze mógłby zawalić trzy albo cztery bramki i stać się obiektem zmasowanego hejtu.
Także otrzyj pianę z ust, od czasu Hybali w Wiśle stawia się na młodych kosztem wyników, jeśli któryś nie gra to znaczy że (jeszcze) się nie nadaje.