Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2021, 21:17
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Do mistrzostwa jakie ty prezentujesz w naginaniu faktów to mi jeszcze sporo brakuje.Nie wiem czy kiedykolwiek osiągnę ten poziom(w sumie nawet o tym nie myślę).
Tak Buchalik grał bo Lisowi urodziło się dziecko.Czy ja gdzieś temu zaprzeczam?A co stało na przeszkodzie żeby w tym meczu szansę od mega trenera dostał Broda?Zabrakło jaj mega trenerowi?Przecież tak odważnie stawiał na młodych.Tak odpalił Buchalika że brał go jeszcze potem do kadry meczowej.
Ty masz pojęcie o wszystkim o czym piszesz.Pewnie dlatego w tym sezonie gra u nas Hlousek a z Chojniczanki ściągnęliśmy Walunkiewicza ...
Dlaczego nie grał Broda? Pewnie dlatego że nie jest gotowy. Stawianie na młodych nie polega na wrzucaniu na pałę do składu bez względu na to czy da radę czy nie. W ten sposób można tylko zaszkodzić i zawodnikowi i drużynie. Twierdzenie że Broda zagrałby lepiej niż Buchalik na poparcie ma tylko Twoje urojenia, bo aktualny trener bramkarzy ocenił jego zdolność debiutu inaczej. Równie dobrze mógłby zawalić trzy albo cztery bramki i stać się obiektem zmasowanego hejtu.
Także otrzyj pianę z ust, od czasu Hybali w Wiśle stawia się na młodych kosztem wyników, jeśli któryś nie gra to znaczy że (jeszcze) się nie nadaje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując