Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2021, 11:20
czaro napisał(a):Wyświetl post
I dlatego mecze z beniaminkami należy wygrywać, a nie na nich tuptać, to w takich meczach stuka się punkty na spokojne utrzymanie.

Naprawdę nie rozumiałem? Nie mówię, że tak czy nie, nie pamiętam. Buchalik przegrywał i wygrywał rywalizację z Lisem odkąd Lis przyszedł do Wisły. Owszem, nie jest to fachowiec, skończy pewnie jak Miśkiewicz itp. wynalazki, ale minimum zapewnia. Jak napisałem w temacie meczowym, wczoraj nie popełniłby dwóch takich błędów jak Biegański. Gdybyśmy postawili na Biegańskiego i za rok-dwa go sprzedawali, wkalkulowując błędy, to ok. Ale sprowadzamy pierwszego bramkarza za Lisa i nie mamy drugiego bramkarza gotowego na ekstraklasę. Przespaliśmy temat i za wcześnie skreśliliśmy Buchalika.
I nie rozdzieram szat, bo mogę się mylić (to niech mi ktoś to wytłumaczy), a nawet jeśli się nie mylę, to nie jesteśmy organizacyjnie, finansowo, piłkarsko drużyną topową. Po prostu o tym piszę, takiemu klepaniu trzy po trzy (w granicach zdrowego rozsądku!) służy forum piłkarskie kibiców.
To jaśniej - Buchalik został odpalony przez dwóch trenerów, to że uważasz że zagrałby lepiej niż Biegański to tylko Twoje chciejstwo. To że dwa lata temu dawał radę nie ma nic do rzeczy, czas mija, piłkarze się starzeją.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.08.2021 o godz. 11:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując