Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2021, 10:01
wolfy napisał(a):
Masz lepszy pomysł na rozwój klubu, to napisz biznesplan, znajdź inwestorów i odkup klub. Bo to - to jest żałosne.
1. Uwielbiam ludzi co zawsze wyciągną z wypowiedzi rzecz o której w ogóle nie było mówione. Jednak jak ktoś ma problem z interpretacją to wyjaśniam - nie śmieszył mnie pomysł na rozwój klubu tylko takie nazewnictwa ,,Polski XXX."

2. Przy okazji po raz kolejny muszę ponowić pytanie? Od czego jest forum jak nie od oceniania? Mi za rozwój klubu nie płacą, to tak jakbyś odwalił ,,fuszerkę" u jakiegoś klienta i każdą krytykę odpierał atakiem, żeby sam zrobił lepiej jak mu nie pasuje.

MMTS napisał(a):
A dla tych którzy się nabijają czy mądrzą to niech się zastanowią jak zachowaliby się w nowej robocie gdy szef przychodzi i mówi ze od jutra będziesz robić tematy po koledze, a ze nie wiesz czy nie umiesz wszystkiego to trudno. Życie.
A czego on ma nie wiedzieć? Ma bronić, trenuje z drużyną i jego obowiązkiem (a nawet w jego interesie) jest być odpowiednio przygotowanym żeby w każdej chwili być gotowym na zagranie w pierwszym składzie. Twój post miałby sens jakby mu kazali grać na innej pozycji.

PS: Dla mnie Biegański zagrał poprawnie i liczę, że będzie mocnym punktem, ale musiałem się odnieść do tych Waszych postów.
Odpowiedz cytując