Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2021, 09:16
Nie popieram komentarzy typu że Lis też potrzebował czasu żeby stać się bramkarzem na jako takim poziomie i po raz kolejny przez dwa lata musi stać u nas w bramce chłopaczek co się będzie uczył i będziemy tracić głupio punkty. Wydaje mi się że ściągnięcie solidnego bramkarza nie jest jakaś rzeczą ekstremalnie trudna i dziwię się że od kilku lat mamy z tym takim problem. Nie oczekuję jakiegos super kota na bramce. Niech puszcza co ma puszczać ale na litość boską czemu ja co mecz muszę się zastanawiać co zaraz nasz bramkarz odwali..

Kurde, ok wybronił kilka sytuacji ale jestem daleki od tego żeby się tymi interwencjami zachwycać bo te strzały były tragiczne. Raz bardzo przytomnie szybko wybiegł i skrócił kąt i to trzeba mu oddać że zrobił bardzo dobrze.

Natomiast takie bramki? Przecież nawet ja wiem że przy pierwszej bramce pilnuje krótkiego słupka i niech sobie gościu wrzuca te piłkę, są tam obrońcy.
Drugi gol to jeszcze bardziej nie mieści mi się w głowie. Nie rozumiem jak bramkarz który zakładam trenuje od 10lat nie potrafi dobrze ustawić się do rzutu wolnego. Przecież jak to zobaczyłem to sobie pomyślałem o .... tu chodzi.

Pewnie chłopak ma jakiś potencjał, ale jak sobie pomyślę że znowu przez cały sezon potracimy kilka- kilkanaście punktów przez babole bramkarskie to mną skręca. Dodatkowo moim zdaniem też będą mu przeszkadzać warunki które też nie są jego mocną stroną.
Odpowiedz cytując