Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2021, 21:32
Ale serio jego metody nie przypominają Wam metod ŚP Wójcika? Też dla Was Wojcik był psycholem, debilem i .... wie czym. Wiem, ze czasy się zmieniły i trochę trzeba uwazać co się mowi, kultura wzrosła. Sam uważam, że trener powinien być profesjonalistą i tak nie pajacować ale w sumie co oni mu zarzucają? Że ich zgnębił... bo? Bo się fizjoterapeuta popłakał, zrobili im zdjęcia góry ciała pod prysznicem i grubego wyśmiewa za to, że ma cycki i boczki? To pokazuje, że nie tylko z Hyballą jest coś nie tak ale przede wszystkim z tymi ludźmi. Bezstresowe wychowanie wychodzi. Wiecznie glaskani po glowkach, chlopy, które w wojska na oczy nie widziały (sam nie byłem w woju) nagle sa załamani życiem bo trafili na typa, który coś tam pod nosem po.......i. I taki gościu jeden niszczy psychicznie stado tych 20-30 ciot. Przecież to jest beka.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując