Wyświetl pojedynczy post
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2021, 10:27
Po pierwszym meczu jestem zaskoczony grą Klimenta na plus. Zakładałem w ciemno , że to będzie typ napastnika - z uwagi na warunki fizyczne , co stoi w polu karnym i czeka na nabicie głowy przez pomocnika, lub dostawienie nogi do pustaka, taka gorsza wersja Pekharta. Okazało się , że jest mobilny, pokazuje się , wywiera stałą presję na obrońcach. Dodatkowo jak na swoje warunki fizyczne jest szybki, piłka przy nodze tez go nie uwiera.

Teraz pytanie czy w pierwszy mecz wszedł na max. ambicji i zaraz zacznie grać na miarę "oczekiwań".
Zarówno w jego przypadku jak i reszty nowych z ostateczną oceną trzeba wstrzymać się do końca rundy.

Optymizm budzi przede wszystkim fakt, że aż 4 naszych nowych piłkarzy miało udział przy bramkach. Kliment gol, Skvarka dwie asysty, Młyński gol, Aschraf świetną piłkę rzucił do Skvarki przy trzeciej bramce. . Dodatkowo Hanousek dał promyk nadziei , że doczekaliśmy się solidnego LO. W obwodzie jeszcze Uryga , który mam nadzieję posadzi na ławie Sadloka oraz Hugi , który dostał za mało minut żeby cokolwiek o nim więcej powiedzieć.
;
Kolejne mecze pokażą czy dobre debiuty to efekt żenującego Zagłębia, czy jednak jesteśmy świadkami jednego z lepszych okienek transferowych ostatnich kilku lat. Byle nie pompować balonika
Ostatnio edytowane przez ciastek88 : 29.07.2021 o godz. 10:40.
Odpowiedz cytując