Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2021, 20:28
https://www.prosport.ro/fotbal-inter...aiova-19300470

Cytat:
În cadrul acestei întâlniri, Ondrasek a fost introdus pe teren în minutul 68, în locul căpitanului Florin Tănase. Deși cehul a jucat doar aproximativ 25 de minute, Gigi Becali a declarat că a fost mulțumit de prestația fotbalistului său.
Totuși, după meciul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de atacantul ceh. Patronul a recunoscut însă că nu se așteaptă ca Ondrasek să marcheze goluri pe bandă rulantă pentru FCSB, deși atunci când l-a transferat a fost extrem de încântat de statura sa și de faptul că fotbalistul poate înscrie cu capul.

„Mi-a plăcut și de Ondrasek. Dacă nu avea șansă, nu îl mai băgam azi. M-am răzgândit, ai nevoie de el ca să odihnești alți jucători. Cam greu să marcheze el goluri, dar va juca bine fără minge”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.
Podczas ostatniego spotkania (z Universitatea 4:1) Ondrasek wszedł na boisko w 68 minucie w miejsce kapitana Florina Tănase. Chociaż Czech grał tylko około 25 minut, Gigi Becali powiedział, że jest zadowolony z występu swojego piłkarza.

Po meczu z Uniwersitatea Crajowa Gigi Becali zaczął ponownie przejawiać cieplejsze uczucia wobec czeskiego napastnika. Właściciel przyznał jednak, że nie spodziewał się, że Ondrasek będzie strzelał seryjnie gole dla FCSB, choć przy transferze był niezwykle zadowolony z jego warunków fizycznych i tego, że piłkarz potrafi strzelać głową.

"Ondrasek też mi się spodobał. Gdybyśmy z niego zrezygnowali, nie wstawilibyśmy go dzisiaj do składu. Zmieniłem zdanie, jest potrzebny na zmiany innych graczy. Ma problemy ze strzelaniem goli, ale dobrze będzie grał bez piłki", powiedział Becali dla Digi Sport.

Tak, że ten....
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując